WHO MADE MY SHOES?

En sko som är tillverkad av premium material, för hand med passion, är en sko som håller hela livet.
Möt människorna bakom produktionen av dina skor.

IMG_0707

Tillverkat i Europa

Alla skor på CC Shoes är tillverkade i Italien, Spanien eller Portugal. Våra egna produktioner och våra varumärken delar alla samma passion för traditionellt hantverk och är Europas bästa tillverkningsanläggningar. Långa relationer med familjedrivna fabriker och nära kontakt med de stora varumärkena är en av de viktigaste delarna i vårt jobb med att skapa skor av bästa kvalitet.

Fabrikerna består av fantastiska medarbetare, som vi kan stolt kalla våra kollegor. Vi har direkt kontakt med alla skoproducenter och produktionsledet är kort, utan mellanhänder.

Slow Fashion

Slow Fashion handlar om att minimera mängden nyproducerat och att förlänga livslängden på det som redan existerar. Genom att konsumera medvetet, vårda och laga. CC Shoes väljer att ta avstånd från Fast Fashion och strävar efter att skapa produkter att investera i och att älska en hel livstid. Vi går mer och mer ifrån säsongsbetonade produkter och mot kollektioner som är säsongsöverskridande. Priset på våra skor baseras på den långa resan som tar oss från design, till testning av material och läst, till en noga process av produktion och infärgning för hand, som till sist hamnar i vår butik. Att skapa en produktion med stor respekt för miljö, honest pricing policy, arbetsvillkor och löner är en självklarhet för oss.

LA_FW2020_03
Pantanetti Company

Hållbarhet för oss

Sedan 1973 har CC Shoes mål har alltid varit att samla Italiens bästa skoproduktioner för att kunna presentera ett sortiment med skor som är tillverkade på ett rättvist sätt. Både när det gäller material och arbetsvillkor. Hög kvalitet, rättvis produktion i kombination med en tidlös design gör att du investerar i en sko för resten av livet. Det tycker vi är hållbart.