14 VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

1. Är det öppet köp även på reavaror?
Yes! Det är alltid 14 dagar öppet köp när du handlar online, även om du väljer att hämta i butik.

2. Om min storlek inte finns på hemsidan, är det möjligt att den finns i butiken?

Nja, butik och online-shop delar lager, så lagerstatusen är exakt samma, men kontakt oss gärna så kan vi berätta om fler är påväg in!

3. Vilken storlek ska jag välja?
När nya kollektioner anländer testar vi ALLA modeller noggrant för att bedöma storlek och passform. Information om varje modells storlek och passform finns sedan att läsa inne på varje modells produktsida. +1 betyder att modellen är en storlek större än normalt, -0,5 betyder att modellen är en halv storlek mindre än normalt och +/-0 betyder att modellen är normal i storleken, ja du förstår. Vad du än undrar kring skorna - storlek och passform mm. - tveka inte att höra av dig, så hjälper vi dig att välja rätt! 08-6110930 eller onlineshop@ccskor.com.

4. Hur mäter ni klack, platå och stövelskaft?
Måtten tas alltid på en damsko med storlek 37. Vid större storlekar ökar måtten något och vice versa. Klacken mäts från sitt fäste precis nedanför/bakom hälen rakt ned till underlaget som skon står på. Altså inte längs med klacken då det kan bli missvisande om klacken är sned, timglasformad eller böjd. Platån mäts på skons yttersida där skon är som bredast, från där sulan fäster i skon rakt ned till underlaget skon står på. Stövelskaftets längd mäts på baksidan från klackens fäste till skaftets slut vid knävecket. Skaftets vidd är omkretsen som mäts i höjd med vadens bredaste del. Har du ytterligare frågor gällande skornas mått når du oss snabbast på 08-6110930 eller onlineshop@ccskor.se.

5. Vad gör jag om storleken inte passar?
Enkelt! Vid storleksbyte skickar du de skor som inte passar i retur och lägger en ny beställning på önskad storlek. Returfrakten är gratis. Observera att returen måste ske inom 14 dagar.

6. Hur gör jag om jag inte vill ha skorna?
Inga problem! Vid återköp fyller du i den medföljande retursedeln. Använd den medföljande fraktsedeln eller maila till retur@ccskor.se (ex om du beställt m Airmee eller Bzzt!) så mailar vi dig en fraktsedel. Packa ihop skorna omsorgsfullt och lämna till ditt ombud eller direkt till butiken. Köpet krediteras hos Klarna eller Paypal inom 7 dagar. Observera att returen måste ske inom 14 dagar.

7. Är det ok att lämna en retur eller byta storlek direkt i er butik i Sturegallerian?
Såklart! Bara trevlig om du kommer förbi. Fyll i retursedeln och lämna med.

8. Vad kostar frakten?

All frakt är gratis. Till alla i hela världen. Punkt slut.

9. Hur lång är leveranstiden?
Bzzt!, 1timme - 1dag.
Airmee, 5tim - 2dag.
DHL, 1-2 vardagar.
PostNord, 2-4 vardagar
FedEx Worldwide, 5-10 vardagar.
Ska du hämta i butik skickar vi ett mail när skorna kan hämtas.
Vi jobbar så fort vi kan men förseningar kan uppstå under rea och kampanjer.

10. Vilka länder skickar ni till?
Alla länder.

11. Vilka betalkort och andra betalsätt fungerar?
Du kan välja mellan Visa, Mastercard, American Express och Discover.
Inom Sverige kan du även välja Klarna Faktura/Kampanj/Delbetalning eller direkt bankbetalning, och för övriga världen PayPal.
Om du har problem med din betalning kan du kontakta oss så kan vi även erbjuda Swish och Betal-länk via PayPal.

12. Är det möjligt att betala med faktura?
Beställer du från Sverige kan du betala via Klarna Checkout. Då kan du välja mellan faktura (14 dagar), kampanjbetalning eller delbetalning i din egen takt.

13. Måste man registrera sig för att kunna handla?
Nix, du kan handla snabbt och enkelt som gäst. Allt du behöver ange är mejladress, postadress, personnummer och telefonnummer(gäller med Klarna Checkout).

14. Vilka är köpvillkoren för butiken i Sturegallerian?
I butiken gäller öppet köp i 7 dagar. Byte på reavaror.

Fler frågor?
08-6110930  |  onlineshop@ccskor.se.