VÅR HISTORIA

CLAUDIO CARACCIOLO
CC Skor har alltid varit ett familjeföretag som byggt på många år av passion för skor.
Idag är det andra generationen CC som driver företaget, ägare Carolina Caracciolo som vuxit upp bland skor och lärt sig allt hon kan från pappa Claudio Caracciolo som startat företaget 1978.

40 YEARS OF PASSION
Carolina tog över 2014 tillsammans med hennes man Wiktor Sjövall, VD för företaget, och de driver idag CC Skor med stor passion.
Tempot är högt och du hittar alltid det senaste i butiken och online.

BUTIKEN
Sturegallerian öppnade dörrarna år 1989. CC Skor valdes in, tack vare det unika och exklusiva sortimentet. Idag hittar du ett stort herr- och damsortiment som håller högsta kvalitet och med med kunnig personal som guidar dig genom ditt köp.

INKÖP I MILANO

TEAMWORK
Två gånger om året går resan till Milano i Italien för att skapa alla skor som presenteras i CC Skors butik och online.
Carolina, Wiktor och Ofelia är CC Skor teamet.
De tre kombinerar sina åsikter och kunskap kring säsongens skor och skapar med Europas bästa sko-hantverkare kreativa och lyxiga kollektioner.

KOMFORT & HIGH FASHION
Vi lägger högsta vikt med att vara på plats, träffa personerna bakom skorna, testa läster och känna på material för att kunna skapa en kollektion som håller en extremt hög standard.
Vi försöker alltid att skapa en kollektion som ska återspegla vad som gäller trendmässigt, men samtidigt blanda upp det med tidlös design.

EGEN DESIGN
Många av våra skor är ett samarbete med olika kända märken där vi tar fram egna designer som passar Skandinavisk stil och väder.
Det resulterar i ett exklusivt sortiment som bara finns hos CC Skor.

DET SENASTE

Vi delar med oss av de senaste trenderna. Följ oss.

Instagram @ccskor

Facebook @ccskor