Kit All You Need

449  SEK
ELLER
FRI FRAKT   FRI RETUR

Webbshoppen och butiken i Sturegallerian har samma lager.

Slut i din storlek? Maila oss här.
A complete kit for all your shoes. Suitable for leather shoes, suede shoes and even sneakers.

1. PROTECT. Spray your shoes with the waterproofing spray that protects your shoes from water and stains. Environmentally friendly - Free from PFOS and PFOA. Suitable for indoor use. Fast acting. Don't use on patent leather. 300 ml.

2a. CARE AND MOISTURIZE / FOR LEATHER PARTS: Apply a thin layer of Effekt leather balm for fine leather shoes. Makes the material soft and more durable. Useable on all colors. 45 g.

2b. CARE AND MOISTURIZE / FOR SUEDE PARTS: Use the built-in application sponge on the liquid color renovator and apply spots on the shoe. Liquid color renovator resets the color of suede and nubuck. No color. 75 ml.

See all our Shoe Care HERE
Storleksguide

MÅTT- OCH STORLEKSGUIDE
(Alla mått är tagna på strl 37 och minskar/ökar något beroende på storlek)

KLACK
Mäts på baksidan från klackens fäste rakt ned till underlaget skon står på.

PLATÅ
Mäts på utsidan på sulans bredaste del, från där sulan fäster rakt ned till underlaget.

SKAFTHÖJD
Mäts på baksidan från klackens fäste upp till skaftets slut(vid knävecket).

SKAFTVIDD - mäts på 2 sätt:
1. Stövlett - Omkrets vid skaftets slut/öppning.
2. Stövel - Omkrets i höjd med bredaste delen på vaden.

STORLEK
+/-0 = Normal storlek.
-0,5 = Modellen är en halv storlek mindre än normalt(välj om möjligt en halv storlek större).
+1 = Modellen är en hel storlek större än normalt(välj en storlek mindre) osv.

PASSFORM
Beskriver om modellen är smal, normal eller bred i passformen.