15 april 2020


VI HAR ÖPPET
 
Vi står inför en utmanande tid framöver. Det gäller oss alla som människor och medmänniskor, men även oss som företagare i detaljhandeln. Precis som många andra företag kämpar vi just nu för vår överlevnad.
 
Vår butik kommer fortsätta hålla öppet, med reservation för andra regeringsbeslut. Sturegallerian har tillfälligt reducerat öppettiderna och vi har infört utökade rutiner för städning och hygien i linje med myndigheternas rekommendationer.

Nu blickar vi framåt och tar vara på nya möjligheter!

 


SUPERENKELT ATT SHOPPA

Vi märker redan att allt fler butikskunder nyttjar vår e-handel. Och ja, det är superenkelt att shoppa premiumskor online hos oss.
Vi gör nu allt för att behålla vår personalstyrka och istället omfördelar vi arbetsområden. Tillsammans med vårat dedikerade replika klockor team fokuserar vi nu mer på vår e-handel.

  • Nya skor kommer i snabbare takt publiceras online.
  • Utökad kundtjänst: epost dygnet runt + telefon vard. 11-18 & lö 12-16.
  • Mer nyheter/uppdateringar i sociala medier.
  • Fortsatt Fri Frakt & Fri Retur med stort fokus på snabba leveranser.
     


MADE IN ITALY

CC-Skor jobbar uteslutande med italienska leverantörer, som minst sagt också har stora utmaningar framför sig. Vi arbetar nu dagligen med att skapa effektiva lösningar tillsammans med dem för att fortsatt kunna erbjuda er det främsta inom italiensk skoproduktion.
 
Påfyllning av storlekar och modeller kommer under en period inte göras i samma utsträckning som tidigare, så varor kommer att ta slut. De påfyllningar som redan är beställda kommer levereras och du som står i kö kommer bli kontaktad.
VÅRT UPPDRAG

CC-Skor grundades 1978 av Claudio Caracciolo. Sedan generationsskiftet 2016 driver vi företaget med fokus på att utveckla verksamheten för morgondagens marknad - med bevarad tradition. Det är en ynnest att få driva detta familjeföretag och förvalta dess stora själ. Att ta hand om våra stamkunder som varit med längre än oss och samtidigt se en ny kundkrets växa fram och komma tillbaka gång på gång är för oss en stor lycka. Vårt uppdrag är att tillhandahålla spetsen av italiensk skoproduktion och med ert stöd är detta fortsatt möjligt.
Just nu finns bara en väg - kämpa oss igenom denna tid och sträva efter att göra det vi gör ännu bättre!
Tack för all support, det betyder allt just nu!

Carolina Caracciolo, ägare
Wiktor Sjövall, vd