Butiken

CC-Skor grundades 1978 av Claudio Caracciolo. CC är initialerna till både honom och hans dotter Carolina. 
Företaget är en av Sveriges få enskilda och fortfarande familjedrivna skobutiker som idag drivs av dottern tillsammans med butikschef Per Charléz och Wiktor Sjövall. Ursprungligen låg CC-Skor på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm men sedan 1989 är butiken en välkänd del av Sturegallerian. 
Tack vare långa relationer med mindre italienska fabriker kan vi erbjuda ett stort utbud unika modeller du troligtvis inte hittar någon annanstans i Skandinavien. Sortimentet väljs noga ut under besök hos tillverkarna och flera modeller formges av oss själva under märket CC-Skor och Carpaccio di Salmone. CC-Skor bygger inte bara på bra kvalitet utan även på mångårig tradition – av att kunna erbjuda unika skor med hög kvalitét som sticker ut från mängden. 

Just nu siktar vi högt. 
Förra hösten totalrenoverade vi butiken som sett likadan ut i alla år. Vi tog hjälp av AF-L Architects för att lyfta fram den kontinentala känslan. Italienska material och former i en ljus miljö som är både tidlös och modern. Med syfte att stärka vårt koncept och tydligöra känslan av att vi är en liten pärla i skovärlden. Förutom ombyggnationen har vi i Juni 2014 lanserat denna sajt med fantastisk respons och vi skickar nu våra skor över hela världen. Nästa steg i utvecklingen blir en uppdaterad sajt som också ska vara tillgänglig på engelska.

Nu ser vi fram mot våren och dess kollektion. En spännande säsong med en uppsjö nya skomodeller. Vi sitter i skrivande stund med arbetet bakom nya projekt inför hösten 2017. Bl.a. en lojalitetsklubb och ett helt nytt PRE ORDER-system. Ska bli väldigt spännande att lansera.

Kom ihåg att följa oss på Facebook och Instagram, samt prenumerera på vårt nyhetsbrev. För inspiration, nyheter, erbjudanden och inbjudningar till VIP-mingel och realisationer. @ccskor #ccskor

Slutligen vill vi rikta ett stort tack till dig som kund hos oss. Det är du som gör det möjligt för oss att fortsätta med denna småskaliga butik mitt bland alla skojättar. Att fortsätta kunna erbjuda unika skor i många olika stilar. Skor som sätter en personlig prägel på vår egen stil, stärker vår identitet och som inte alla andra springer runt i. Vi håller ett brett men grunt sortiment, många olika modeller men i små kvantiteter - det gör varje sko unik. Det är det som gör oss till CC-Skor.

Carolina Caracciolo, Per och Wiktor med personal. 

Shoestore

Claudio Caracciolo Founder of CC-Skor

 

Öppettider butik i Sturegallerian:
Vardagar 10 - 19
Lördag 10 - 17
Söndag 12 – 17 


Adress:
CC-Skor AB
Sturegallerian 2
Grevturegatan 11c
114 46
Stockholm, Sweden
 

Telefon butik i Sturegallerian: +46 (0) 8 611 09 30
Telefon online shop: +46 (0) 8 611 49 60 

Epost butik i Sturegallerian: info@ccskor.se
Epost online shop: onlineshop@ccskor.se

Press och utlåning: press@ccskor.se

Kontaktformulär >

 Uppdaterat 161127